16. heinäkuuta 2017

Uusi alku

IMG_0616

Oon jo pidemmän aikaa halunnut palauttaa blogin tauolta, mutta jotta se tapahtuisi halusin jotain isompaa että näkyvämpää muutosta. Pitkään mietiskelin erilaisia vaihtoehtoja blogin suhteen ja tähän sitä sitten päädyttiin. En loppupeleissä halunnut täysin uutta blogia tehdä, joten päädyin uudistamaan kunnolla tätä nykyistä blogia.

Poistin ison kasan postauksia, yli kahdestasadasta jäljelle jäi enää kakskymmentäviis. Venla 10 veen kirjotukset kirjotukset blogissa alko olemaan mulle jo liikaa, joten koin parhaaksi piilottaa ne. Julkisiksi jäi nyt vaan sellasia postauksia joita mäkin ehkä just ja just jotenkin kehtaan lukea. Mun ja Dinan esittelysivut on uusittu ihan kokonaa, samoin ulkoasu. Lisäksi blogin sisältö tulee jatkossa olemaan todennäköisesti vielä enemmän treeni/harrastuspainotteisempi vaikka Dinan kanssa ei enään ihan niin tavoitteellisesti ja aktiivisesti reenailla kuin ennen sen terveyden takia. Meidän blogissa pääsee todennäköisesti ja toivottavasti myös seuraamaan jossain vaiheessa auspaipennun odottelua ja pentuarkea. Mutta ei siitä vielä sen enempää, ennen kuin asiat varmistuvat lisää. Paljon uudistuksia siis!

Minkäänlaista stressiä en aio tästä blogijutusta ottaa, kirjottelen aina silloin kun on intoa ja inspiraatiota kirjoittaa. Nyt vaikuttaa ainakin siltä, että mulla on motivaatiota ja ideoita vaikka muille jakaa blogin ja valokuvailun suhteen. Toivotaan vaan, että sitä on sitten jatkossakin, jotta pääsette seuraamaan meiän arkea ja ite saan kirjattua treenejä sekä jotain kivoja muistoja muistiin.

IMG_0592

IMG_0557

Vähän vielä pikasta selvennystä meidän tilanteeseen. Dinalla todettiin polvissa patellalukslaatio muutama kuukausi sitten. Oltiin fyssarilla käymässä ja siinä jalkoja taivuteltaessa huomattiin, että polvissa ei ole kaikki kunnossa. Käytiin vielä ellällä mun tet- harjoittelun yhteydessä näyttämässä polvia ja ne ovat nyt todennäköisesti 1/1. Käydään vielä jossain vaiheessa näyttämässä polvia klinikan toiselle ellälle ja laitellaan tulokset vasta sitten menemään Kennelliitolle. Polvien välillä oli eroja, vasen polvi oli oikeaa vähän huonompi, mutta todennäköisesti molemmat pysyy ihan ykkösinä. Toisaalta helpottunut fiilis, että sai vähän selitystä kaikelle, mutta tietysti myös harmittaa että polvet on nyt tollaiset.

Polvien ja ylipäätään Dinan terveyden takia oon nyt kokenut parhaaksi vähän rajoittaa meiän harrastamista. Luovuttiin tokon ryhmäpaikasta ja aksaa ei nyt enää tehä ollenkaan. Harrastetaan tällä hetkellä Dinan kanssa aktiivisesti ja tavoitteellisesti vaan rally-tokoa. Meillä on nyt tällä hetkellä AVO:sta yksi tulos (99 p), yksi nolla (68p p) ja yks hylly, joka tuli siitä kun Dina uusinnan yhteydessä hyppäsi hypyn väärästä suunnasta. Istun tällä hetkellä autossa matkalla Kouvolaan kisaamaan. Jospa kolmannella yrityksellä tulis hyväksytty tulos kun tosiaan nyt kahessa viimeisessä kisassa ei sitä oo tullut. Dinan kanssa treenailun lisäksi mä ite treenaan aksaa vieläkin lainakoiran, auspai Hopin kanssa. Pietään peukut pystyssä, että viimeistään ens keväänä meille kotiutuu vielä pieni aussiekakara,jonka kanssa päästään myös valloittamaan koiraharrastusten ihmeellistä maailmaa.

IMG_0554

IMG_0579

Kiitokset vielä kaikille lukijoille, jotka on meiän matkassa pysyneet vaikka taukoa on ollut ja paljon. Teitä on vieläkin yli 120, waaau! Ihan mahtavaa, että noinkin moni jaksaa meidän elämää seurailla! Ja vielä lopuksi, ennen kaikkea tervetuloa siis kaikki meiän uudistuneeseen blogiin!

" Päätähtenä 6-vuotias kultainennoutaja Dina ja kirjurina tuleva lukiolainen Venla. Arkea, koiraharrastuksia ja treenejä, kisoja, myötä- ja vastoinkäymisiä, mökkeilyä, kavereita, hauskanpitoa, toisen koiran odottelua ja haaveilua. Niistä on meidän blogi ja elämä tehty. "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Silkkiturkit kiittää, jos kommentoit! ♥